Tentang Kami

ngeunaan-urang-luhur

Bakal aya masa depan anu cerah sareng hébat sareng Veyong!

Hebei Veyong Pharmaceutical Co., Ltd. nyaéta perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan domestik anu ageung ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan API Pangajaran sarta Palatihan Atikan, persiapan, feed premixed sareng aditif feed, dilélér salaku High-Tech Enterprise, Top 10 Veterinary API Enterprise.Veyong nuturkeun strategi ngembangkeun "Integrasi API & olahan", nyokot "Ngajaga kaséhatan sato jeung ningkatkeun kualitas kahirupan" salaku misi, sarta strives pikeun jadi merek ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan paling berharga.

Dua Basis Produksi

Shijiazhuang jeung Ordos

7 Jalur Produksi API

Kaasup Ivermectin, Eprinomectin, Tiamulin Fumarate, Oxytetracycline hydrochloride ects

12 Persiapan Jalur Produksi

Kaasup suntikan, solusi lisan, bubuk, premix, bolus, péstisida sareng disinféktan, jsb.

2 jalur produksi disinféktan saniter

2 jalur produksi disinféktan saniter pikeun cair sareng bubuk.

ngeunaan-urang-3

Stratégi sarta Pangwangunan

Veyong taat kana positioning strategis "panyadia layanan kaséhatan sato-kualitas High", ngandelkeun lima sistem rojongan teknis utama: workstation postdoctoral nasional milik grup, Nanjing GLP laboratorium, Center Téknis Nasional pikeun Sintésis Kimia di Shijiazhuang, Center Téknis Propinsi keur Narkoba Pangajaran sarta Palatihan Atikan di Shijiazhuang jeung Wewengkon Otonom R&D Center di Ordos.Nyokot kaunggulan bakat jeung aset, Veyong geus ngadegkeun hubungan gawé babarengan jeung leuwih ti 20 ahli well-dipikawanoh ti institutes panalungtikan ilmiah domestik jeung disiapkeun pikeun ngadegna platform jasa teknis.Adhering kana jalur ngembangkeun "ngagabungkeun bebas R & D, ngembangkeun koperasi sarta bubuka téhnologi" terus ngamekarkeun produk anyar jeung ningkatkeun produk heubeul nyadiakeun konsumén jeung experiences.and nginum obat leuwih efisien. ningkatna perbaikan struktur produk, Ngaronjatkeun iterative jeung jaminan kualitas.

Keunggulan Kami

cerVeyong taat kana strategi merek "konsolidasi posisi kapamimpinan produk anthelmintic, sarta ngahontal merek ngarah produk pikeun peujit jeung saluran pernapasan".Produk unggulan, Ivermectin, parantos lulus sertifikasi FDA AS, sertifikasi COS EU sareng milu ngembangkeun standar EU, nyandak sakitar 60% tina pangsa pasar global.Ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar Kelas II nasional, Eprinomectin, nyandak sakitar 80% tina pangsa pasar sadayana.Sareng Tiamulin fumarate nyumponan standar USP.Ngandelkeun produk API sareng kaunggulan téknis, lima produk persiapan parantos didamel.merek ngarah tina deworming - Weiyuan Jinyiwei;merek ngarah tina minyak atsiri tutuwuhan jeung produk pikaresep tina larangan antibiotik - ALLIKE;produk merek luhur pikeun pencegahan sareng pengobatan panyakit saluran pernapasan sareng ileitis - Miao Li Su;ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar Kelas II nasional - Ai Pu Li;sareng merek produk demildew sareng detoksifikasi- Jie San Du.Dina palaksanaan kawijakan watesan antibiotik jeung larangan sarta pangaruh kontinyu tina muriang babi Afrika, Veyong nyadiakeun solusi sakabéh pikeun kebon kulawarga jeung konsumén grup.

Pasar Kami

Veyong taat kana konsép bisnis "Pasar-Berorientasi sarta Customer-Centered", susunan up saluran jualan ngawengku pamaké tungtung na tim teknis kalawan pangalaman euyeub ngeunaan diagnosis tur perlakuan, ngajaga hubungan gawé babarengan jangka panjang jeung grup beternak domestik badag, usaha kalawan industri terpadu. ranté sarta loba usaha kaséhatan sato internasional renowned, kalawan produk dijual ka leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon.Inovasi mode pamasaran, pikeun terus-terusan nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung lengkep pikeun mitra dina hal produk, sacara komprehensif ngalih ka perusahaan digitalisasi, intelligentized sareng platform, sareng ngamajukeun pamekaran industri terpadu.

peta probiz
pabrik-(1)

Veyong nempel pentingna hébat kana manajemen kaamanan jeung perlindungan lingkungan, insists kana handap-garis pamikiran "kaamanan nyaeta garis beureum, panyalindungan lingkungan mangrupa premis, minuhan nyaeta jaminan", sarta terus promotes pangwangunan kaamanan sarta sistem manajemen perlindungan lingkungan, Stablishes mékanisme pencegahan sakabeh-prosés dumasar kana resiko, ngaronjatkeun investasi on kaamanan jeung perlindungan lingkungan, sarta ensures operasi stabil sarta ngembangkeun jangka panjang Pausahaan.

Nuturkeun konsép pasar "ngarah masa depan, jasa nilai-ditambahkeun jeung gawé babarengan win-win", rencana strategis ngembangkeun pikeun ngawangun platform sumberdaya keur dibere.

Pameran urang

1
2
3
4
6
7