Taros Kami

tutuwuhan Veyong

Hebei Veyong pharmaceutical Co., Ltd.

Veyong Nyandak "Ngajaga kaséhatan sato, ningkatkeun kualitas kahirupan" salaku misi, narékahan pikeun jadi merek ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan paling berharga, sarta kasampak maju ka gawé babarengan aktif jeung konsumén global.

 teleponTambahkeun.:No.68 Ganjiang Jalan, Shijiazhuang, Hebei, Cina

 teleponTelepon: +86 311 86065103

 teleponDepartemen Penjualan Internasional: info-vet@veyong.com

 teleponJurusan Komprehensif: veyongvet@veyong.com

teleponwechat / skype:+86-18931870272

 teleponWhatsApp: +86 18931870272

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami