Rojongan Tech

Urang Sunda

Puseur R & D nyaeta Nasional & Propinsi Téknis Center;Éta ngagaduhan laboratorium tingkat internasional, aya laboratorium Sintesis, Lab Formulasi, Lab Analisis, Lab Bio.Tim R&D dipingpin ku opat élmuwan, éta ngagaduhan 26 tanaga téknis senior, kalebet 16 tanaga kalayan gelar master atanapi langkung luhur.

pabrik (8)
pabrik (1)
pabrik (3)

Industri-Pendidikan Integrasi Sakola-usaha Kerjasama

dong-bei-nongye-1Veyong nandatanganan perjanjian kerjasama strategis komprehensif sakola-perusahaan sareng Northeast Agricultural University (NEAU), sareng babarengan ngadegkeun pusat R&D sakola-perusahaan sareng laboratorium gabungan sareng Veyong Group pikeun ngalaksanakeun panalungtikan sareng pamekaran péstisida Pangajaran sarta Palatihan Atikan, ngamajukeun transformasi panalungtikan ilmiah péstisida Pangajaran sarta Palatihan Atikan. Hasilna, sacara komprehensif ngamajukeun kaséhatan sato sareng kaamanan pangan, sareng ngamajukeun sato hirup nyepetkeun pamulihan produksi.

anjeunna-bei-nong-ye-1Dekan Universitas Pertanian Hebei sareng langkung ti 60 mahasiswa SMP ti Jurusan Kimia sumping ka Veyong Pharmaceutical pikeun nganjang sareng tukeur, sareng dasar prakték ngajar Fakultas Élmu Universitas Pertanian Hebei didaptarkeun dina tempatna.Bakal leuwih deepen gawé babarengan sakola-perusahaan jeung Veyong Pharmaceutical, ngabentuk industri profésional anu promotes silih, sarta promotes kaayaan win-win antara industri jeung akademisi.

4
3