Ivermectin

Katerangan pondok:

Nomer CAS: 70288-86-7

Rumus molekul: C48H74O14

Indikasi: Antibiotik ubar antiparasit

Sertipikat: EU COS, US FDA, GMP, ISO9001

Spésifikasi: EP, BP, USP

Eusi: ≥96%

Kauntungannana: Kotoran rendah

Sampel: sadia

Packing: 1kg/aluminium tas.


harga FOB AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
Min.Pesanan Kuantitas 1 sapotong / sapotong
Kamampuhan suplai 10000 Potongan / Potongan per Bulan
istilah pamayaran T/T, D/P, D/A, L/C

Rincian produk

Profil Perusahaan

Tag produk

Ivermectin

Ivermectinmangrupa bubuk kristalin bodas, euweuh bauan.Éta bébas leyur dina métanol, étanol, aseton, étil asetat, praktis teu leyur dina cai, sarta rada higroskopis.Ivermectin nyaéta antibiotik multi-komponén macrolide semisynthetic, anu utamana ngandung ivermectin B1 (Bla + B1b) eusi teu kurang ti 95%, nu eusi Bla teu kurang ti 85%.

ivermectin-kendang

Prinsip Kedokteran

Ivermectin miboga éfék inhibitory selektif, ku ngariung ka afinitas luhur saluran klorida jeung glutamat salaku klep dina sél saraf jeung sél otot sato spinless, nu ngabalukarkeun kanaékan perméabilitas mémbran sél ka ion klorida, ngabalukarkeun hyperpolarization sél saraf. atawa sél otot, sarta ngabalukarkeun paralisis atawa maot parasit.Éta ogé berinteraksi sareng saluran klorida tina klep ligan sanés, sapertos neurotransmitter g-aminobutyric acid (GABA).Selektivitas produk ieu kusabab sababaraha mamalia teu gaduh saluran glutamat-klorida dina vivo, sareng avermectin ngan ukur gaduh afinitas rendah pikeun saluran ligan-klorida mamalia.Produk ieu teu tiasa nembus panghalang getih-otak manusa.Onchocerciasis sareng strongyloidiasis sareng cacing tambang, ascaris, Trichuris trichiura, sareng inféksi Enterobius vermicularis.

Ngagunakeun

Ivermectin mangrupikeun ubar anu dianggo pikeun ngubaran seueur jinis infestasi parasit.Ivermectin dipaké pikeun ngubaran kasakit sato disababkeun ku roundworms na ectoparasites.

Ivermectin rutin dipaké pikeun ngadalikeun cacing parasit dina saluran pencernaan sato ruminansia.Parasit ieu ilaharna asup ka sato nalika keur ngangon, ngaliwatan peujit, sarta diatur sarta dewasa dina peujit, sanggeus éta maranéhna ngahasilkeun endog nu ninggalkeun sato ngaliwatan kotoran sarta bisa infest pastures anyar.Ivermectin éféktif dina maéhan sababaraha, tapi teu sakabéh, parasit ieu. Dina anjing eta rutin dipaké salaku prophylaxis ngalawan heartworm.

Dina ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, éta dipaké pikeun nyegah sarta ngubaran heartworm na acariasis, diantara indikasi séjén.Ieu bisa dicokot ku sungut atawa dilarapkeun ka kulit pikeun infestations éksternal.Ivermectin loba dipaké pikeun nematoda cerna, lungworms, jeung artropoda parasit dina sapi, domba, kuda, jeung babi, nematodes peujit dina anjing, mites ceuli, Sarcoptes scabiei, filariae jantung, jeung microfilariae, sarta nematodes cerna jeung ectoparasites dina unggas.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • https://www.veyongpharma.com/about-us/

    Hebei Veyong farmasi Co., Ltd, diadegkeun dina 2002, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei, Cina, gigireun Capital Beijing.Anjeunna mangrupakeun perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan GMP-Certified badag, kalawan R&D, produksi jeung jualan API Pangajaran sarta Palatihan Atikan, olahan, feed premixed jeung aditif feed.Salaku Pusat Téknis Propinsi, Veyong parantos ngadegkeun sistem R&D anu inovatif pikeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar, sareng mangrupikeun perusahaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan dumasar inovasi téknologi nasional, aya 65 profésional téknis.Veyong boga dua basa produksi: Shijiazhuang na Ordos, nu base Shijiazhuang nyertakeun wewengkon 78.706 m2, kalawan 13 produk API kaasup Ivermectin, Eprinomectin, Tiamulin Fumarate, Oxytetracycline hydrochloride ects, sarta 11 jalur produksi persiapan kaasup suntik, solusi lisan, bubuk. , premix, bolus, péstisida jeung disinféktan, jsb.Veyong nyadiakeun API, leuwih ti 100 olahan labél sorangan, sarta layanan OEM & ODM.

    Veyong (2)

    Veyong nempelkeun pentingna pisan kana manajemen sistem EHS (Lingkungan, Kaséhatan & Kasalametan), sareng nampi sertipikat ISO14001 sareng OHSAS18001.Veyong geus didaptarkeun di usaha industri strategis munculna di Propinsi Hebei sarta bisa mastikeun suplai kontinyu produk.

    HEBEI VEYONG
    Veyong ngadegkeun sistem manajemen kualitas lengkep, nampi sertipikat ISO9001, sertipikat GMP Cina, sertipikat GMP Australia APVMA, sertipikat GMP Étiopia, sertipikat Ivermectin CEP, sareng lulus pamariksaan FDA AS.Veyong ngagaduhan tim pendaptaran profésional, penjualan sareng jasa téknis, perusahaan kami parantos ngandelkeun sareng dukungan ti seueur palanggan ku kualitas produk anu saé, kualitas luhur pra-jualan sareng jasa saatos penjualan, manajemén anu serius sareng ilmiah.Veyong parantos damel kerjasama jangka panjang sareng seueur perusahaan farmasi sato anu dikenal sacara internasional sareng produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Asia, jsb langkung ti 60 nagara sareng daérah.

    VEYONG PHARMA

    Produk patali