1% Ivermectin suntik

Katerangan pondok:

Penampilan:Produk ieu mangrupikeun cairan anu teu warnaan atanapi ampir teu warnaan, rada kentel.


harga FOB AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
Min.Pesanan Kuantitas 1 sapotong / sapotong
Kamampuhan suplai 10000 Potongan / Potongan per Bulan
istilah pamayaran T/T, D/P, D/A, L/C

Rincian produk

Profil Perusahaan

Tag produk

Tindakan Farmakologis

Ivermectin gaduh pangaruh anthelmintik anu hadé dina parasit internal sareng eksternal, utamina nematoda internal sareng artropoda.Laju expulsion of Haemonchus, Ostertagia, Cooperia, Trichostrongylus (kaasup Trichostrongylus aegilis), Roundworm, Yangkou, Nematodirus, Trichostrongylus, Oesophagostomum, Dictyocaulus, jeung dewasa sarta larva tahap kaopat Charbert dina domba téh 97% ~ 100%.Éta ogé pohara efektif ngalawan artropoda, sapertos belatung laleur, mites, sareng kutu.Ieu rada kurang éféktif ngalawan nyapek kutu jeung domba keletik flies.Ivermectin ogé pohara efektif ngalawan kutu sarta laleur propagated dina tai, sarta sanajan ubar teu langsung ngabalukarkeun maot keletik, éta bisa mangaruhan dahar, molting, sarta oviposition, kukituna ngurangan kapasitas réproduktif.Éta gaduh pangaruh anu sami dina laleur getih.Laju expulsion of Ascaris lumbricoides, Strongyloides rubrum, Strongyloides lamblia, Trichostrongylus trichiura, Oesophagostomum, Metastrongylus, Crestocercus dentatus déwasa jeung parasit immature ka babi nyaéta 94% ~ 100%, sarta ogé pohara efektif ngalawan Trichinella spiralis (dina trichinella spiralis). spiralis dina otot), sarta ogé miboga éfék kontrol alus dina Kutu getih sarta Sarcoptes scabiei dina babi.Éta henteu efektif ngalawan trematoda sareng cacing pita.

Interaksi Narkoba

Pamakéan sakaligus tina diethylcarbamazine tiasa ngahasilkeun encephalopathy parna atanapi fatal.
Hal ieu dipaké pikeun ngadalikeun kasakit nematode, acariasis jeung kasakit serangga parasit lianna dina tatanén.Haemonchus, Ostertagia, Coccidioides, Trichostrongylus (kaasup Trichostrongylus aegilis), Roundworm, Yangkou, Nematodius, Trichostrongylus, Oesophagostomum, Dictyocaulus, jeung dewasa sarta larva tahap kaopat Charbert dina domba;artropoda kayaning belatung laleur, mites, jeung kutu;mamah Kutu jeung domba domba keletik flies;jeung getih ngapung.Ascaris lumbricoides, Strongyloides rubrum, Strongyloides lamblia, Trichuris trichiura, Oesophagostomum, Strongyloides posterior, cacing dewasa sareng teu dewasa tina Coronaria dentata;Trichinella spiralis dina peujit;kutu getih babi jeung Sarcoptes scabiei.

Dosis sareng Administrasi

suntik subcutaneous: dosis tunggal, unggal 1 kg beurat awak, 0 02ml pikeun sapi jeung domba;0 03ml pikeun babi.

Ivermectin-suntik (3)

Periode ditarikna

35 poé keur sapi jeung domba, 28 poé keur babi jeung 20 poé keur susu.

Bungkusan

10ml, 20ml, 50ml, 100ml, 250ml.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • https://www.veyongpharma.com/about-us/

    Hebei Veyong farmasi Co., Ltd, diadegkeun dina 2002, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei, Cina, gigireun Capital Beijing.Anjeunna mangrupakeun perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan GMP-Certified badag, kalawan R&D, produksi jeung jualan API Pangajaran sarta Palatihan Atikan, olahan, feed premixed jeung aditif feed.Salaku Pusat Téknis Propinsi, Veyong parantos ngadegkeun sistem R&D anu inovatif pikeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar, sareng mangrupikeun perusahaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan dumasar inovasi téknologi nasional, aya 65 profésional téknis.Veyong boga dua basa produksi: Shijiazhuang na Ordos, nu base Shijiazhuang nyertakeun wewengkon 78.706 m2, kalawan 13 produk API kaasup Ivermectin, Eprinomectin, Tiamulin Fumarate, Oxytetracycline hydrochloride ects, sarta 11 jalur produksi persiapan kaasup suntik, solusi lisan, bubuk. , premix, bolus, péstisida jeung disinféktan, jsb.Veyong nyadiakeun API, leuwih ti 100 olahan labél sorangan, sarta layanan OEM & ODM.

    Veyong (2)

    Veyong nempelkeun pentingna pisan kana manajemen sistem EHS (Lingkungan, Kaséhatan & Kasalametan), sareng nampi sertipikat ISO14001 sareng OHSAS18001.Veyong geus didaptarkeun di usaha industri strategis munculna di Propinsi Hebei sarta bisa mastikeun suplai kontinyu produk.

    HEBEI VEYONG
    Veyong ngadegkeun sistem manajemen kualitas lengkep, nampi sertipikat ISO9001, sertipikat GMP Cina, sertipikat GMP Australia APVMA, sertipikat GMP Étiopia, sertipikat Ivermectin CEP, sareng lulus pamariksaan FDA AS.Veyong ngagaduhan tim pendaptaran profésional, penjualan sareng jasa téknis, perusahaan kami parantos ngandelkeun sareng dukungan ti seueur palanggan ku kualitas produk anu saé, kualitas luhur pra-jualan sareng jasa saatos penjualan, manajemén anu serius sareng ilmiah.Veyong parantos damel kerjasama jangka panjang sareng seueur perusahaan farmasi sato anu dikenal sacara internasional sareng produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Asia, jsb langkung ti 60 nagara sareng daérah.

    VEYONG PHARMA

    Produk patali