Oxytetracycline Hydrochloride

Katerangan pondok:

Nomer CAS:2058-46-0

Rumus molekul:C22H24N2O9·HCl

Persiapan:suntik oxytetracycline;bubuk leyur Oxytetracycline;Oxytetracycline bolus

fungsi:Dipaké pikeun ngubaran inféksi disababkeun ku Chlamydia jeung inféksi disababkeun ku organisme Mycoplasma.

spésifikasi:EP, BP

Sertipikat:GMP & ISO

Bungkusan:25 kg/drum

 

 


harga FOB AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
Min.Pesanan Kuantitas 1 sapotong / sapotong
Kamampuhan suplai 10000 Potongan / Potongan per Bulan
istilah pamayaran T/T, D/P, D/A, L/C

Rincian produk

Profil Perusahaan

Tag produk

Oxytetracycline Hydrochloride

Pasipatan:Oxytetracycline dianggo pikeun ngubaran inféksi anu disababkeun ku Chlamydia (contona, psittacosis inféksi dada, trachoma inféksi panon, sareng uretritis inféksi séks) sareng inféksi anu disababkeun ku organisme Mycoplasma (contona, pneumonia).Hidroklorida na biasana dianggo.Oxytetracycline hydrochloride mangrupakeun bubuk kristalin konéng, euweuh bauan, pait;eta metot Uap;warna laun jadi darker lamun kakeunaan lampu, sarta éta gampang pikeun ngaruksak jeung gagal dina leyuran basa.Ieu gampang leyur dina cai, rada leyur dina étanol, sarta teu leyur dina kloroform atawa éter. Ieu antibiotik spéktrum lega, sarta spéktrum antibakteri sarta prinsip dasarna sarua jeung tetracycline.Utamana gaduh kagiatan antibakteri ngalawan baktéri gram-positip sareng baktéri gram-négatip sapertos meningococcus sareng gonorrhoeae.

oxytetracycline HCL

Ngagunakeun

Oxytetracycline Hydrochloride, kawas tetracyclines sejen, dipaké pikeun ngubaran loba inféksi, duanana umum tur langka (tingali Tetracyclines group antibiotik). Kadangkala dipake pikeun ngubaran inféksi spirochaetal, inféksi tatu clostridial jeung anthrax di penderita sénsitip kana pénisilin.Oxytetracycline dianggo pikeun ngubaran inféksi saluran pernapasan sareng saluran kemih, kulit, ceuli, panon sareng gonorrhea, sanaos panggunaanana pikeun tujuan sapertos kitu parantos turun dina taun-taun ayeuna kusabab paningkatan ageung résistansi baktéri kana ubar kelas ieu.Ubar kasebut hususna kapaké nalika pénisilin sareng / atanapi makrolida henteu tiasa dianggo kusabab alergi.Seueur spésiés Rickettsia, Mycoplasma, Chlamydia, Spirochetes, Amoeba sareng sababaraha Plasmodium ogé sénsitip kana produk ieu.Enterococcus tahan kana éta.Batur sapertos Actinomyces, Bacillus anthracis, Listeria monocytogenes, Clostridium, Nocardia, Vibrio, Brucella, Campylobacter, Yersinia, jsb anu sénsitip kana produk ieu.

Oxytetracycline hususna berharga pikeun ngubaran urethritis nonspecific, kasakit Lyme, brucellosis, kolera, typhus, tularaemia.sarta inféksi disababkeun ku Chlamydia, Mycoplasma jeung Rickettsia.Doxycycline ayeuna langkung dipikaresep tibatan oxytetracycline pikeun seueur indikasi ieu sabab parantos ningkatkeun fitur farmakologis.Oxytetracycline ogé bisa dipaké pikeun ngabenerkeun gangguan engapan dina ternak.Éta dikaluarkeun dina bubuk atanapi ngalangkungan suntikan intramuskular.Loba produser ternak nerapkeun oxytetracycline kana pakan ternak pikeun nyegah kasakit jeung inféksi dina sapi jeung jangjangan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • https://www.veyongpharma.com/about-us/

    Hebei Veyong farmasi Co., Ltd, diadegkeun dina 2002, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei, Cina, gigireun Capital Beijing.Anjeunna mangrupakeun perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan GMP-Certified badag, kalawan R&D, produksi jeung jualan API Pangajaran sarta Palatihan Atikan, olahan, feed premixed jeung aditif feed.Salaku Pusat Téknis Propinsi, Veyong parantos ngadegkeun sistem R&D anu inovatif pikeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar, sareng mangrupikeun perusahaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan dumasar inovasi téknologi nasional, aya 65 profésional téknis.Veyong boga dua basa produksi: Shijiazhuang na Ordos, nu base Shijiazhuang nyertakeun wewengkon 78.706 m2, kalawan 13 produk API kaasup Ivermectin, Eprinomectin, Tiamulin Fumarate, Oxytetracycline hydrochloride ects, sarta 11 jalur produksi persiapan kaasup suntik, solusi lisan, bubuk. , premix, bolus, péstisida jeung disinféktan, jsb.Veyong nyadiakeun API, leuwih ti 100 olahan labél sorangan, sarta layanan OEM & ODM.

    Veyong (2)

    Veyong nempelkeun pentingna pisan kana manajemen sistem EHS (Lingkungan, Kaséhatan & Kasalametan), sareng nampi sertipikat ISO14001 sareng OHSAS18001.Veyong geus didaptarkeun di usaha industri strategis munculna di Propinsi Hebei sarta bisa mastikeun suplai kontinyu produk.

    HEBEI VEYONG
    Veyong ngadegkeun sistem manajemen kualitas lengkep, nampi sertipikat ISO9001, sertipikat GMP Cina, sertipikat GMP Australia APVMA, sertipikat GMP Étiopia, sertipikat Ivermectin CEP, sareng lulus pamariksaan FDA AS.Veyong ngagaduhan tim pendaptaran profésional, penjualan sareng jasa téknis, perusahaan kami parantos ngandelkeun sareng dukungan ti seueur palanggan ku kualitas produk anu saé, kualitas luhur pra-jualan sareng jasa saatos penjualan, manajemén anu serius sareng ilmiah.Veyong parantos damel kerjasama jangka panjang sareng seueur perusahaan farmasi sato anu dikenal sacara internasional sareng produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Asia, jsb langkung ti 60 nagara sareng daérah.

    VEYONG PHARMA

    Produk patali