• CSA (1)
  • CSA (2)
  • 2

Tentang Kami

Hebei Veyong farmasi Co., Ltd, diadegkeun dina 2002, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei, Cina, gigireun Capital Beijing.Anjeunna mangrupakeun perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan GMP-Certified badag, kalawan R&D, produksi jeung jualan API Pangajaran sarta Palatihan Atikan, olahan, feed premixed jeung aditif feed.Salaku Pusat Téknis Propinsi, Veyong parantos ngadegkeun sistem R&D anu inovatif pikeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar, sareng mangrupikeun perusahaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan berbasis inovasi téknologi anu dikenal sacara nasional, aya 65 profésional téknis.Veyong boga dua basa produksi: Shijiazhuang na Ordos, nu base Shijiazhuang nyertakeun wewengkon 78.706 m2, kalawan 13 produk API kaasup Ivermectin, Eprinomectin, Tiamulin Fumarate, Oxytetracycline hydrochloride ects, sarta 11 jalur produksi persiapan kaasup suntik, solusi lisan, bubuk. , premix, bolus, péstisida jeung disinféktan, jsb.Veyong nyayogikeun API, langkung ti 100 persiapan labél sorangan, sareng jasa OEM & ODM.
Veyong nempelkeun pentingna pisan kana manajemen sistem EHS (Lingkungan, Kaséhatan & Kasalametan), sareng nampi sertipikat ISO14001 sareng OHSAS18001.Veyong geus didaptarkeun di usaha industri strategis munculna di Propinsi Hebei sarta bisa mastikeun suplai kontinyu produk.

Laboratorium Analisis

  • IMG_3831
  • scaz3 (1)
  • scaz3 (2)
  • scaz3 (3)
  • scaz3 (4)
  • scaz3 (5)

Ngajaga Kaséhatan Sato, Ngaronjatkeun Kualitas Kahirupan

Bérita paling énggal

  • Hebei Veyong

Konférénsi Susu Cina ka-13丨Veyong P...

Dina 5 Séptémber 2022, Konférénsi Industri Susu Cina ka-13, anu diayakeun ku Asosiasi Susu Cina, dilaksanakeun di Pusat Konvénsi sareng Pameran Internasional Shandong di kota Jinan, Propinsi Shandong.Li Jianjie, general manager of Veyong Pharmaceutical, Liu Changming, general manager of...
Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi buku pasini
Taros Kami