Warta Industri

  • Titik amis pikeun deworming pelepasan berkepanjangan

    Titik amis pikeun deworming pelepasan berkepanjangan

    Ngagunakeun dewormer extended-release tiasa nawiskeun sababaraha mangpaat pikeun operasi sapi - gains poean rata-rata luhur, ningkat baranahan sarta interval calving pondok ngaran sababaraha - tapi teu bener dina unggal situasi.Protokol deworming anu leres gumantung kana waktos taun, jinis operasi, geografi ...
    Maca deui
  • Precautions pikeun deworming sapi jeung domba di cinyusu

    Precautions pikeun deworming sapi jeung domba di cinyusu

    Sakumaha urang terang, nalika endog parasit moal maot nalika aranjeunna ngaliwatan usum tiis.Nalika suhu naék dina musim semi, éta waktos pangsaéna pikeun endog parasit tumuwuh.Ku alatan éta, pencegahan jeung kontrol parasit di cinyusu utamana hésé.Dina waktos anu sami, sapi sareng domba kakurangan ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngabéréskeun masalah éta hésé pikeun domba pastured tumuwuh gajih?

    Kumaha carana ngabéréskeun masalah éta hésé pikeun domba pastured tumuwuh gajih?

    1. Sajumlah ageung latihan Sawah ngagaduhan kaunggulan, nyaéta ngahémat artos sareng biaya, sareng dombana seueur latihan sareng henteu gampang gering.Tapi, kalemahanna nyaéta seueur latihan anu nyéépkeun énergi anu ageung, sareng awak henteu gaduh langkung énergi pikeun tumbuh ...
    Maca deui
  • Kumaha miara sapi anu saé?

    Kumaha miara sapi anu saé?

    Dina prosés raising sapi, perlu pikeun kadaharan sapi rutin, kuantitatif, kualitatif, Jumlah Maneuh hidangan jeung suhu dina suhu konstan, ku kituna pikeun ngaronjatkeun laju utilization feed, ngamajukeun tumuwuhna sapi, ngurangan kasakit. , sareng gancang kaluar tina ...
    Maca deui
  • Alesan naha sapi teu tumuwuh

    Alesan naha sapi teu tumuwuh

    Nalika ngangkat sapi, upami sapi henteu tumuwuh saé sareng janten ipis teuing, éta bakal nyababkeun sababaraha kaayaan sapertos henteu mampuh estrus normal, henteu cocog pikeun beternak, sareng sékrési susu anu teu cekap saatos ngalahirkeun.Jadi naon sababna sapi teu ipis nepi ka gemuk?Kanyataanna, utama ...
    Maca deui
  • Pausahaan Kaséhatan Sato Sasaran Cara Nurunkeun Résistansi Antimikrobial

    Pausahaan Kaséhatan Sato Sasaran Cara Nurunkeun Résistansi Antimikrobial

    Résistansi antimikroba mangrupikeun tantangan "Hiji Kaséhatan" anu meryogikeun usaha dina séktor kaséhatan manusa sareng sato, saur Patricia Turner, presiden World Veterinary Association.Ngembangkeun 100 vaksin anyar ku 2025 mangrupikeun salah sahiji tina 25 komitmen anu dilakukeun ku perusahaan kaséhatan sato panggedéna di dunya ...
    Maca deui
  • Tanggal 11 Novermeber, 2021, Langkung ti 550,000 kasus didiagnosis di dunya, kalayan jumlahna langkung ti 250 juta kasus.

    Numutkeun statistik real-time Worldometer, ti 6:30 dina 12 Nopémber waktos Beijing, jumlahna aya 252,586,950 kasus dikonfirmasi pneumonia koronér anyar di sakuliah dunya, sareng jumlahna aya 5,094,342 maotna.Aya 557,686 kasus anyar anu dikonfirmasi sareng 7,952 maotna anyar dina sadinten…
    Maca deui
  • Ukuran ngalawan réspon stres tina vaksin kasakit suku-na-sungut sapi jeung domba

    Ukuran ngalawan réspon stres tina vaksin kasakit suku-na-sungut sapi jeung domba

    Vaksinasi sato mangrupikeun ukuran anu épéktip pikeun nyegah sareng ngontrol panyakit tepa, sareng pangaruh pencegahan sareng kontrol anu luar biasa.Nanging, kusabab fisik individu atanapi faktor sanésna, réaksi ngarugikeun atanapi réaksi setrés tiasa lumangsung saatos vaksinasi, anu ngancam ...
    Maca deui
  • Bahan baku ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan Usher dina gelombang naékna harga, sarta harga produk ieu bakal naek!

    Bahan baku ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan Usher dina gelombang naékna harga, sarta harga produk ieu bakal naek!

    Kusabab pertengahan ka-telat Séptémber, alatan dampak inflasi mata uang internasional, harga bahan feed jeung bahan bantu geus terus naek, konsumsi énérgi domestik "kontrol ganda", inspeksi panyalindungan lingkungan, sarta kakurangan kapasitas pabrik-sisi. ..
    Maca deui