80% Tiamulin Hidrogen Fumarate Premix

Katerangan pondok:

Komposisi:

Unggal 100g ngandung 80g tiamulin hidrogen fumarat.

Fungsi: Utamana dipaké pikeun pencegahan sarta pengobatan Mycoplasma suis pneumonia, Actinobacillus suis pleuropneumonia.

Kauntungannana:

kaleyuran cai alus, alus keur nyerep;

Taya résistansi ubar;

palapis profésional, release akurat;

Rupa-rupa modeu administrasi, panggunaan anu langkung fleksibel.

Pamakéan:Campur sareng tuangeun, cai nginum


harga FOB AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
Min.Pesanan Kuantitas 1 sapotong / sapotong
Kamampuhan suplai 10000 Potongan / Potongan per Bulan
istilah pamayaran T/T, D/P, D/A, L/C
sapi babi domba

Rincian produk

Profil Perusahaan

Tag produk

Kaunggulan

Kalarutan cai anu saé.Alus Pikeun Nyerep.

Desain canggih larut cai langkung kondusif pikeun nyerep peujit sato.Téknologi canggih ngajantenkeun pangaruh larut cai tina Tiamulin Fumarate Premix langkung gancang, sareng éta tiasa leyur dina cai salami 5-10 menit.

Taya Résistansi Narkoba

Tiamulin Fumarate Premix parantos aya di dunya langkung ti 50 taun sareng teu acan ningali résistansi narkoba anu signifikan.Tiamulin Fumarate Premix teu aya kamiripan sareng antibiotik sanés, janten teu aya masalah résistansi silang.

palapis profésional.Kaluaran Akurat.

Ngadopsi téhnologi palapis internasional panganyarna, partikel anu malah, gampang nyampur merata dina feed, mastikeun konsistensi tina konsentrasi ubar dina feed sanggeus Pergaulan.Teu boga bau irritating, sarta palatability alus dina asupan feed.Pelepasan sustained precise gaduh efficacy anu langkung panjang.

Rupa-rupa Modeu Administrasi, Pamakéan Langkung Fleksibel.

Tiamulin Fumarate Premix boga rupa-rupa métode pangiriman ubar kayaning Pergaulan, nginum, nyemprot, tetes irung, suntik, jeung sajabana, sarta bisa dipaké flexibly dina kasus husus pikeun ngahontal pencegahan alus sarta épék perlakuan.

Dosage


Pergaulan

Pamakéan sarta Administrasi

Fungsi utama

Celeng

Campur 150g sareng 1000kg feed, terus dianggo salami 7 dinten.

Ngurangan patogén pernapasan ngamurnikeun, sareng nyegah panyebaran panyakit tina beternak babi ka babi

Anak babi

Campur 150g sareng 1000kg feed, terus dianggo salami 7 dinten.

Ngurangan stress weaning sarta ngurangan incidence panyakit engapan

Babi gendut

Campur 150g sareng 1000kg feed, terus dianggo salami 7 dinten.

Nyegah panyakit engapan sapertos demam tinggi sareng nyegah ileitis babi

 

Dosage

Campur jeungCai Nginum

50 gram cai nyaéta 500 kilogram cai, sareng dianggo nalika nginum panyakit engapan.

Rekomendasi kontrol ileitis

Pergaulan: 150 gram hiji ton campuran, pamakéan kontinyu salila dua minggu.

Cai nginum: 50 gram leyur dina 500 kilogram cai pikeun dua minggu pamakéan kontinyu.

premix tiamulin fumarate

Tindakan pancegahan

Entong dianggo dina kombinasi sareng antibiotik poliéter pikeun ngahindarkeun karacunan: sapertos monensin, salinomycin, narasin, oleandomycin, sareng maduramycin.

Sakali karacunan, lirén nganggo narkoba langsung sareng nyalametkeun kalayan larutan cai glukosa 10%.Pariksa naha aya antibiotik poliéter sapertos salinomycin dina feed samentawis éta.

Lamun diperlukeun pikeun nuluykeun pamakéan tiamulin pikeun ngubaran kasakit, kudu eureun pamakéan feed ngandung antibiotik polyether kayaning salinomycin.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • https://www.veyongpharma.com/about-us/

    Hebei Veyong farmasi Co., Ltd, diadegkeun dina 2002, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei, Cina, gigireun Capital Beijing.Anjeunna mangrupakeun perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan GMP-Certified badag, kalawan R&D, produksi jeung jualan API Pangajaran sarta Palatihan Atikan, olahan, feed premixed jeung aditif feed.Salaku Pusat Téknis Propinsi, Veyong parantos ngadegkeun sistem R&D anu inovatif pikeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar, sareng mangrupikeun perusahaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan dumasar inovasi téknologi nasional, aya 65 profésional téknis.Veyong boga dua basa produksi: Shijiazhuang na Ordos, nu base Shijiazhuang nyertakeun wewengkon 78.706 m2, kalawan 13 produk API kaasup Ivermectin, Eprinomectin, Tiamulin Fumarate, Oxytetracycline hydrochloride ects, sarta 11 jalur produksi persiapan kaasup suntik, solusi lisan, bubuk. , premix, bolus, péstisida jeung disinféktan, jsb.Veyong nyadiakeun API, leuwih ti 100 olahan labél sorangan, sarta layanan OEM & ODM.

    Veyong (2)

    Veyong nempelkeun pentingna pisan kana manajemen sistem EHS (Lingkungan, Kaséhatan & Kasalametan), sareng nampi sertipikat ISO14001 sareng OHSAS18001.Veyong geus didaptarkeun di usaha industri strategis munculna di Propinsi Hebei sarta bisa mastikeun suplai kontinyu produk.

    HEBEI VEYONG
    Veyong ngadegkeun sistem manajemen kualitas lengkep, nampi sertipikat ISO9001, sertipikat GMP Cina, sertipikat GMP Australia APVMA, sertipikat GMP Étiopia, sertipikat Ivermectin CEP, sareng lulus pamariksaan FDA AS.Veyong ngagaduhan tim pendaptaran profésional, penjualan sareng jasa téknis, perusahaan kami parantos ngandelkeun sareng dukungan ti seueur palanggan ku kualitas produk anu saé, kualitas luhur pra-jualan sareng jasa saatos penjualan, manajemén anu serius sareng ilmiah.Veyong parantos damel kerjasama jangka panjang sareng seueur perusahaan farmasi sato anu dikenal sacara internasional sareng produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Asia, jsb langkung ti 60 nagara sareng daérah.

    VEYONG PHARMA

    Produk patali