LA 20% Oxytetracycline suntik

Katerangan pondok:

Penampilan:The solusi Cairan jelas kudu konéng nepi ka coklat lampu.

Komposisi
1 ml kuLAOxytetracyclinesuntik20% ngandung Oxytetracycline dihydrate sarua jeung 200 mg basa.


harga FOB AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
Min.Pesanan Kuantitas 1 sapotong / sapotong
Kamampuhan suplai 10000 Potongan / Potongan per Bulan
istilah pamayaran T/T, D/P, D/A, L/C

Rincian produk

Profil Perusahaan

Tag produk

Indikasi

Penampilan:The solusi Cairan jelas kudu konéng nepi ka coklat lampu.

Komposisi
1 ml kuLAOxytetracyclinesuntik20% ngandung Oxytetracycline dihydrate sarua jeung 200 mg basa.

Indikasi
Pamakéan tetracycline dituduhkeun dina inféksi sistemik sareng lokal sapertos Bronchopneumon ia, enteritis baktéri, inféksi saluran kemih, cholangitis, Metrit1s, mastitis, pyodermia, Anthrax, Diphtheria sareng CRD..
Indikasi khusus pikeun domba, Embe & Sapi nyaéta inféksi saluran pernapasan, mastitis, metrit1s, iosis klamid, sareng inféksi kornea, co.njunctiva jeungwinféksi peujit
Indikasi khusus pikeun unggas nyaéta kasakit pernapasan kronis (CRD) Colibacillosis sareng kolera unggas.

Dosage Jeung AdministrasiDosage & pamakéan

Dosis umum nyaéta: 10-20mg / kg beurat awak, unggal dinten.Dewasa: 0,5ml/10kg, sato ngora 1ml/10kg beurat awak Sapi, onta, domba, embé: hiji suntikan dina dosis 20 mg oxytetracycline per kg beurat awak atawa 1 ml per 10 kg beurat awak.

la-oxytetracycline-injection-20 (3)

Jalur administrasi

suntikan intramuskular

Interval dosis

Ngulang suntikan kadua saatos 2-4 dinten

Toksikologi

Pangaruh akut kusabab panggunaan tetracycline henteu sering dititénan

Pangaruh ngarugikeun

Pangaruh ngarugikeun alatan pamakéan tetracycline nyaéta: réaksi alérgi, photosensitivity, discoloration of huntu dina grup umur ngora jeung hépatoxicity, oxytetracycline ogé bisa ngabalukarkeun iritasi jaringan dina situs di.jéction

Kontra indikasi

Kontra-indikasi pikeun pamakéan tetracycline nyaéta karuksakan ati atawa ginjal parna sarta hypersensitivity kalana ka tetracycline.

Patibilities incom terapi

Tetracycline teu matak digabungkeun sareng antibiotik baktéri sapertos pénisill1nes, cephalosporins.Nyerep tetracycline nyaétangahalanganTed lamun dibéré bareng jeung olahan nu ngandung kation divalen.Kombinasi tetracycline sareng macrolides sapertos tylosin sareng polimiksin sapertos colistin, tiasa dianggo sacara sinergis.

Disarankeun periode ditarikna

Daging: 21 dinten
Susu, Endog: 07 poé

Katerangan

Nyimpen handap 25 ℃, ngajaga tina lampu.Jauhkeun tina jangkauan barudak.Entong dianggo upami solusina janten keruh atanapi hideung.Salawasna konsultasi ka dokter hewan anjeun sateuacan nganggo obat


  • saméméhna:
  • Teras:

  • https://www.veyongpharma.com/about-us/

    Hebei Veyong farmasi Co., Ltd, diadegkeun dina 2002, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei, Cina, gigireun Capital Beijing.Anjeunna mangrupakeun perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan GMP-Certified badag, kalawan R&D, produksi jeung jualan API Pangajaran sarta Palatihan Atikan, olahan, feed premixed jeung aditif feed.Salaku Pusat Téknis Propinsi, Veyong parantos ngadegkeun sistem R&D anu inovatif pikeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar, sareng mangrupikeun perusahaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan dumasar inovasi téknologi nasional, aya 65 profésional téknis.Veyong boga dua basa produksi: Shijiazhuang na Ordos, nu base Shijiazhuang nyertakeun wewengkon 78.706 m2, kalawan 13 produk API kaasup Ivermectin, Eprinomectin, Tiamulin Fumarate, Oxytetracycline hydrochloride ects, sarta 11 jalur produksi persiapan kaasup suntik, solusi lisan, bubuk. , premix, bolus, péstisida jeung disinféktan, jsb.Veyong nyadiakeun API, leuwih ti 100 olahan labél sorangan, sarta layanan OEM & ODM.

    Veyong (2)

    Veyong nempelkeun pentingna pisan kana manajemen sistem EHS (Lingkungan, Kaséhatan & Kasalametan), sareng nampi sertipikat ISO14001 sareng OHSAS18001.Veyong geus didaptarkeun di usaha industri strategis munculna di Propinsi Hebei sarta bisa mastikeun suplai kontinyu produk.

    HEBEI VEYONG
    Veyong ngadegkeun sistem manajemen kualitas lengkep, nampi sertipikat ISO9001, sertipikat GMP Cina, sertipikat GMP Australia APVMA, sertipikat GMP Étiopia, sertipikat Ivermectin CEP, sareng lulus pamariksaan FDA AS.Veyong ngagaduhan tim pendaptaran profésional, penjualan sareng jasa téknis, perusahaan kami parantos ngandelkeun sareng dukungan ti seueur palanggan ku kualitas produk anu saé, kualitas luhur pra-jualan sareng jasa saatos penjualan, manajemén anu serius sareng ilmiah.Veyong parantos damel kerjasama jangka panjang sareng seueur perusahaan farmasi sato anu dikenal sacara internasional sareng produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Asia, jsb langkung ti 60 nagara sareng daérah.

    VEYONG PHARMA

    Produk patali