1% Eprinomectin suntik

Katerangan pondok:

Penampilan:Produk ieu teu warnaan nepi ka konéngish cairan oily jelas, rada kentel.


harga FOB AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
Min.Pesanan Kuantitas 1 sapotong / sapotong
Kamampuhan suplai 10000 Potongan / Potongan per Bulan
istilah pamayaran T/T, D/P, D/A, L/C
onta sapi embe babi domba

Rincian produk

Profil Perusahaan

Tag produk

Tindakan Farmakologis

Farmakodinamika: Eprinomectin mangrupikeun inséktisida macrolide in vitro sareng in vivo.Spéktrum anthelmintik sami sareng ivermectin.Laju pengusiran sawawa sareng larva nematoda paling umum ku suntikan subkutan tina produk ieu nyaéta 95%.Produk ieu langkung kuat tibatan ivermectin dina maéhan Archaea, Oesophagostomum radiatum, sareng Trichostrongylus serrata.Éta gaduh pangaruh pembunuhan 100% dina larva laleur kulit sapi sareng pangaruh pembunuhan anu kuat dina kutu sapi.

Farmakokinetik Saatos suntikan subkutan tina produk ieu (0.2 mg / kg) kana beuheung sapi susu, waktos konsentrasi puncak nyaéta 28,2 jam, konsentrasi puncak 87,5 ng / ml, sareng satengah hirup éliminasi 35,7 jam.

Tindakan Farmakologis

Farmakodinamika: Eprinomectin mangrupikeun inséktisida macrolide in vitro sareng in vivo.Spéktrum anthelmintik sami sareng ivermectin.Laju pengusiran sawawa sareng larva nematoda paling umum ku suntikan subkutan tina produk ieu nyaéta 95%.Produk ieu langkung kuat tibatan ivermectin dina maéhan Archaea, Oesophagostomum radiatum, sareng Trichostrongylus serrata.Éta gaduh pangaruh pembunuhan 100% dina larva laleur kulit sapi sareng pangaruh pembunuhan anu kuat dina kutu sapi.

Farmakokinetik Saatos suntikan subkutan tina produk ieu (0.2 mg / kg) kana beuheung sapi susu, waktos konsentrasi puncak nyaéta 28,2 jam, konsentrasi puncak 87,5 ng / ml, sareng satengah hirup éliminasi 35,7 jam.

Interaksi Narkoba

Éta tiasa dianggo sakaligus sareng diethylcarbamazine sareng tiasa ngahasilkeun encephalopathy parna atanapi fatal.

Aksi jeung Paké

Obat antiparasit Macrolide.Utamina dianggo pikeun ngusir éndoparasit sapi sapertos nematoda gastrointestinal, cacing paru-paru, sareng ektoparasit sapertos kutu, mites, kutu, belatung laleur kulit sapi, sareng belatung laleur lurik.

Eprinomectin-suntik (3)

Dosis sareng Administrasi

Suntikan subkutan: dosis tunggal, 0,2 ml per 10 kg beurat awak pikeun sapi.

Réaksi ngarugikeun

Teu aya réaksi ngarugikeun anu ditingali nalika dianggo dumasar kana pamakean sareng dosis anu ditangtukeun.

Tindakan pancegahan

(1) Produk ieu ngan ukur kanggo suntikan subkutan sareng henteu kedah disuntik sacara intramuskular atanapi intravena.
(2) Ieu contraindicated di anjing collie.
(3) Udang, lauk jeung organisme akuatik anu kacida toksik, sarta bungkusan ubar residual teu kudu ngotorkeun sumber cai.
(4) Nalika nganggo produk ieu, operator henteu kedah tuang atanapi ngaroko, sareng kedah ngumbah leungeun saatos operasi.
(5) Jauhkeun tina jangkauan barudak.

Waktos ditarikna

1 dinten;sapi perah abandon periode susu 1 poé.

Bungkusan

50 ml, 100 ml

Panyimpenan

Ditutup sareng disimpen dina tempat anu tiis, ditangtayungan tina cahaya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • https://www.veyongpharma.com/about-us/

    Hebei Veyong farmasi Co., Ltd, diadegkeun dina 2002, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei, Cina, gigireun Capital Beijing.Anjeunna mangrupakeun perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan GMP-Certified badag, kalawan R&D, produksi jeung jualan API Pangajaran sarta Palatihan Atikan, olahan, feed premixed jeung aditif feed.Salaku Pusat Téknis Propinsi, Veyong parantos ngadegkeun sistem R&D anu inovatif pikeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar, sareng mangrupikeun perusahaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan dumasar inovasi téknologi nasional, aya 65 profésional téknis.Veyong boga dua basa produksi: Shijiazhuang na Ordos, nu base Shijiazhuang nyertakeun wewengkon 78.706 m2, kalawan 13 produk API kaasup Ivermectin, Eprinomectin, Tiamulin Fumarate, Oxytetracycline hydrochloride ects, sarta 11 jalur produksi persiapan kaasup suntik, solusi lisan, bubuk. , premix, bolus, péstisida jeung disinféktan, jsb.Veyong nyadiakeun API, leuwih ti 100 olahan labél sorangan, sarta layanan OEM & ODM.

    Veyong (2)

    Veyong nempelkeun pentingna pisan kana manajemen sistem EHS (Lingkungan, Kaséhatan & Kasalametan), sareng nampi sertipikat ISO14001 sareng OHSAS18001.Veyong geus didaptarkeun di usaha industri strategis munculna di Propinsi Hebei sarta bisa mastikeun suplai kontinyu produk.

    HEBEI VEYONG
    Veyong ngadegkeun sistem manajemen kualitas lengkep, nampi sertipikat ISO9001, sertipikat GMP Cina, sertipikat GMP Australia APVMA, sertipikat GMP Étiopia, sertipikat Ivermectin CEP, sareng lulus pamariksaan FDA AS.Veyong ngagaduhan tim pendaptaran profésional, penjualan sareng jasa téknis, perusahaan kami parantos ngandelkeun sareng dukungan ti seueur palanggan ku kualitas produk anu saé, kualitas luhur pra-jualan sareng jasa saatos penjualan, manajemén anu serius sareng ilmiah.Veyong parantos damel kerjasama jangka panjang sareng seueur perusahaan farmasi sato anu dikenal sacara internasional sareng produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Asia, jsb langkung ti 60 nagara sareng daérah.

    VEYONG PHARMA

    Produk patali