Cina GMP Factory Supply Eprinomectin USP

Katerangan pondok:

Nomer CAS:123997-26-2

Rumus molekul:C50H75NO14

spésifikasi:USP

Kauntungannana:Taya periode ditarikna

Paket:1kg / kantong aluminium vakum

Balanja:Ku hawa

Sampel:Aya

Persiapan: Suntikan Eprinomectin, Eprinomectin tuang kana solusi

 

 


harga FOB AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
Min.Pesanan Kuantitas 1 sapotong / sapotong
Kamampuhan suplai 10000 Potongan / Potongan per Bulan
istilah pamayaran T/T, D/P, D/A, L/C
onta sapi embe babi domba

Rincian produk

Profil Perusahaan

Tag produk

Éprinomectin

Éprinomectinmangrupa abamectin dipaké salaku endocide topical Pangajaran sarta Palatihan Atikan.Ieu mangrupakeun campuran dua sanyawa kimia, eprinomectin B1a jeung B1b.Eprinomectin mangrupikeun ubar anthelmintik Pangajaran sarta Palatihan Atikan anu mujarab pisan, spéktrum lega, sareng résidu rendah anu mangrupikeun hiji-hijina ubar anthelmintik spéktrum lega anu diterapkeun ka sapi perah lactating tanpa kedah ngantunkeun susu sareng henteu peryogi waktos istirahat.

Éprinomectin

Prinsip Kedokteran

Hasil panilitian kinétik nunjukkeun yén acetylaminoavermectin tiasa diserep ku rupa-rupa rute, sapertos oral atanapi percutaneous, subcutaneous, sareng suntikan intramuskular, kalayan khasiat anu saé sareng distribusi gancang ka sakumna awak.Nanging, dugi ka ayeuna, ngan ukur aya dua persiapan komérsial acetylaminoavermectin: agén tuang sareng suntikan.Di antarana, aplikasi tuang agén dina sato virulent leuwih merenah;bari sanajan bioavailability suntik tinggi, nyeri situs suntik jelas tur gangguan ka sato leuwih gede.Geus kapanggih yén nyerep lisan leuwih unggul ti nyerep transdermal pikeun ngadalikeun nematoda jeung artropoda nu ngadahar getih atawa cairan awak.

Sipat fisikokimia

Zat ubar nyaéta padet kristalin bodas dina suhu kamar, kalayan titik lebur 173 ° C sareng dénsitas 1,23 g / cm3.Kusabab gugus lipofilikna dina struktur molekulna, kaleyuran lipidna luhur, larut dina pangleyur organik sapertos métanol, étanol, propiléna glikol, étil asetat, jsb. L), sarta ampir teu leyur dina cai.Eprinomectin gampang difotolisis sareng dioksidasi, sareng zat ubar kedah ditangtayungan tina cahaya sareng disimpen dina vakum.

Ngagunakeun

Eprinomectin miboga éfék kontrol alus dina kadali internal sarta ectoparasites kayaning nematodes, hookworms, ascaris, helminths, serangga jeung mites di sagala rupa sato kayaning sapi, domba, onta, jeung kelenci.Ieu utamana dipaké pikeun pengobatan nematodes cerna, mites itching na mange sarcoptic dina tatanén.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • https://www.veyongpharma.com/about-us/

    Hebei Veyong farmasi Co., Ltd, diadegkeun dina 2002, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei, Cina, gigireun Capital Beijing.Anjeunna mangrupakeun perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan GMP-Certified badag, kalawan R&D, produksi jeung jualan API Pangajaran sarta Palatihan Atikan, olahan, feed premixed jeung aditif feed.Salaku Pusat Téknis Propinsi, Veyong parantos ngadegkeun sistem R&D anu inovatif pikeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar, sareng mangrupikeun perusahaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan dumasar inovasi téknologi nasional, aya 65 profésional téknis.Veyong boga dua basa produksi: Shijiazhuang na Ordos, nu base Shijiazhuang nyertakeun wewengkon 78.706 m2, kalawan 13 produk API kaasup Ivermectin, Eprinomectin, Tiamulin Fumarate, Oxytetracycline hydrochloride ects, sarta 11 jalur produksi persiapan kaasup suntik, solusi lisan, bubuk. , premix, bolus, péstisida jeung disinféktan, jsb.Veyong nyadiakeun API, leuwih ti 100 olahan labél sorangan, sarta layanan OEM & ODM.

    Veyong (2)

    Veyong nempelkeun pentingna pisan kana manajemen sistem EHS (Lingkungan, Kaséhatan & Kasalametan), sareng nampi sertipikat ISO14001 sareng OHSAS18001.Veyong geus didaptarkeun di usaha industri strategis munculna di Propinsi Hebei sarta bisa mastikeun suplai kontinyu produk.

    HEBEI VEYONG
    Veyong ngadegkeun sistem manajemen kualitas lengkep, nampi sertipikat ISO9001, sertipikat GMP Cina, sertipikat GMP Australia APVMA, sertipikat GMP Étiopia, sertipikat Ivermectin CEP, sareng lulus pamariksaan FDA AS.Veyong ngagaduhan tim pendaptaran profésional, penjualan sareng jasa téknis, perusahaan kami parantos ngandelkeun sareng dukungan ti seueur palanggan ku kualitas produk anu saé, kualitas luhur pra-jualan sareng jasa saatos penjualan, manajemén anu serius sareng ilmiah.Veyong parantos damel kerjasama jangka panjang sareng seueur perusahaan farmasi sato anu dikenal sacara internasional sareng produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Asia, jsb langkung ti 60 nagara sareng daérah.

    VEYONG PHARMA

    Produk patali