Tiamulin Hidrogen Fumarat

Katerangan pondok:

Nomer CAS:55297-96-6

Rumus molekul:C32H51NO8S


harga FOB AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
Min.Pesanan Kuantitas 1 sapotong / sapotong
Kamampuhan suplai 10000 Potongan / Potongan per Bulan
istilah pamayaran T/T, D/P, D/A, L/C

Rincian produk

Profil Perusahaan

Tag produk

Tiamulin hidrogén fumarat

Tiamulin hidrogen fumarate mangrupakeun turunan tina pleuromutilin, bisa dipaké dina ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan utamana pikeun babi jeung unggas. Ieu antimikrobial diterpene kalawan struktur kimia pleuromutilin sarupa jeung valnemulin.

Tiamulin hidrogén fumarate nyaéta bubuk kristalin bodas atawa ampir bodas, euweuh bauan jeung hambar.Gampang leyur dina métanol atawa étanol, leyur dina cai, rada leyur dina aseton, sarta ampir teu leyur dina héksana.

Tiamulin-Hidrogen-Fumarat1

Mode of action jeung ciri

Produk ieu mangrupikeun antibiotik bacteriostatic, tapi ogé gaduh pangaruh baktéri dina baktéri sénsitip dina konsentrasi anu luhur pisan.Mékanisme tindakan antibakteri nyaéta ngahambat sintésis protéin baktéri ku cara ngabeungkeut subunit 50s ribosom baktéri.

Tiamulin hidrogén fumarate boga aktivitas antibakteri alus ngalawan rupa-rupa cocci Gram-positip, kaasup paling staphylococci jeung streptococci (iwal grup D streptococci) jeung rupa-rupa mycoplasmas sarta sababaraha spirochetes.Tapi, aktivitas antibakteri ngalawan sababaraha baktéri négatip lemah pisan, iwal spésiés Haemophilus jeung sababaraha E. coli jeung Klebsiella galur.

Tiamulin hidrogén fumarate gampang kaserep sanggeus administrasi lisan dina babi.Sakitar 85% tina dosis tunggal kaserep, sareng konsentrasi puncak lumangsung dina 2 dugi ka 4 jam.Éta disebarkeun sacara lega dina awak, kalayan konsentrasi pangluhurna dina bayah.Tiamulin hidrogén fumarat dimetabolisme dina awak jadi 20 métabolit, sababaraha mibanda katenangan antibakteri.Sakitar 30% métabolit dikaluarkeun dina cikiih sareng sésana dikaluarkeun dina tai.

Pamakéan

Tiamulin hidrogen fumarate dipaké pikeun pengobatan pneumonia babi disababkeun ku Actinobacillus pleuropneumoniae jeung disentri getih babi disababkeun ku Treponema hyodysenteriae.Salaku aditif ubar feed pikeun babi bisa ngamajukeun gain beurat.Éta ogé mujarab ngalawan panyakit pernapasan kronis dina hayam, mycoplasma hyopneumonia, sareng sinovitis staphylococcal dina hayam.

eusi

≥ 98%

Spésifikasi

USP42/EP10

Bungkusan

25kg/karton drum

Persiapan

10%, 45% 80% Tiamulin hidrogén fumarate premix / bubuk leyur


  • saméméhna:
  • Teras:

  • https://www.veyongpharma.com/about-us/

    Hebei Veyong farmasi Co., Ltd, diadegkeun dina 2002, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei, Cina, gigireun Capital Beijing.Anjeunna mangrupakeun perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan GMP-Certified badag, kalawan R&D, produksi jeung jualan API Pangajaran sarta Palatihan Atikan, olahan, feed premixed jeung aditif feed.Salaku Pusat Téknis Propinsi, Veyong parantos ngadegkeun sistem R&D anu inovatif pikeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar, sareng mangrupikeun perusahaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan dumasar inovasi téknologi nasional, aya 65 profésional téknis.Veyong boga dua basa produksi: Shijiazhuang na Ordos, nu base Shijiazhuang nyertakeun wewengkon 78.706 m2, kalawan 13 produk API kaasup Ivermectin, Eprinomectin, Tiamulin Fumarate, Oxytetracycline hydrochloride ects, sarta 11 jalur produksi persiapan kaasup suntik, solusi lisan, bubuk. , premix, bolus, péstisida jeung disinféktan, jsb.Veyong nyadiakeun API, leuwih ti 100 olahan labél sorangan, sarta layanan OEM & ODM.

    Veyong (2)

    Veyong nempelkeun pentingna pisan kana manajemen sistem EHS (Lingkungan, Kaséhatan & Kasalametan), sareng nampi sertipikat ISO14001 sareng OHSAS18001.Veyong geus didaptarkeun di usaha industri strategis munculna di Propinsi Hebei sarta bisa mastikeun suplai kontinyu produk.

    HEBEI VEYONG
    Veyong ngadegkeun sistem manajemen kualitas lengkep, nampi sertipikat ISO9001, sertipikat GMP Cina, sertipikat GMP Australia APVMA, sertipikat GMP Étiopia, sertipikat Ivermectin CEP, sareng lulus pamariksaan FDA AS.Veyong ngagaduhan tim pendaptaran profésional, penjualan sareng jasa téknis, perusahaan kami parantos ngandelkeun sareng dukungan ti seueur palanggan ku kualitas produk anu saé, kualitas luhur pra-jualan sareng jasa saatos penjualan, manajemén anu serius sareng ilmiah.Veyong parantos damel kerjasama jangka panjang sareng seueur perusahaan farmasi sato anu dikenal sacara internasional sareng produk anu diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Asia, jsb langkung ti 60 nagara sareng daérah.

    VEYONG PHARMA

    Produk patali