Veyong ngahontal awal anu saé dina 2022

Dina 6 April, Veyong ngayakeun rapat tinjauan kinerja strategis quarterly.Pupuhu Zhang Qing, umum manajer Li Jianjie, kapala sagala rupa departemén jeung karyawan diringkeskeun karya jeung nempatkeun maju syarat gawé.Hebei Veyong

Lingkungan pasar dina kuartal kahiji parah sareng rumit.Veyong overcame rupa kasusah kayaning dampak tina "wabah ganda", nu bottoming kaluar tina harga babi, turun naek harga bahan baku, jeung perang harga ubar teknis, sarta diadopsi rupa métode "ngajaga pasar jeung ngaronjatna kapasitas produksi. ” pikeun ngirangan biaya sareng ningkatkeun efisiensi.ukuran pikeun suksés ngalengkepan indikator tugas pikeun kuartal kahiji sarta ngahontal "mimiti alus" dina kuartal kahiji.Dina kuartal kadua, lingkungan pasar masih parah sareng tekananna ageung.Sarerea diwajibkeun pikeun ningkatkeun kasadaran, tekanan diri, sareng nguatkeun ukuran pikeun mastikeun tujuan sareng tugas dina kuartal kadua kahontal dina jadwal.

Veyong

General Manajer Li Jianjie diringkeskeun sarta commented on karya dina kuartal kahiji jeung pinuh deployed tugas gawé dina kuartal kadua.Dina kuartal kahiji, sistem produksi jeung penjualan aktip ngabales tantangan pasar parna, overcame loba faktor nguntungkeun, ngaleuwihan indikator tugas, sarta ngahontal mimiti alus dina kuartal kahiji.Anjeunna ogé nunjuk kaluar yén dina kuartal kadua, lingkungan pasar masih teu optimistis.Urang kudu boga rasa krisis pasar, nengetan turun naek harga bahan baku, sarta dina waktos anu sareng ngadegkeun kapercayaan meunang, salajengna nyaimbangkeun jualan produk teknis utama, sarta ngajaga koordinasi produksi jeung jualan.Anjeunna emphasized yén urang kedah ngagantelkeun pentingna kana ditampa ti versi anyar tina GMP pikeun mastikeun lulus kualitas luhur;puseur téhnologi kedah ngalakukeun pakasaban alus dina tackling téhnologi produk konci na ngaronjatkeun tur transforming produk heubeul dina kombinasi kalayan pasar;sarta solidly ngamajukeun palaksanaan promosi budaya grup urang jeung ngurangan biaya jeung perbaikan efisiensi.

Hebei Veyong Pharmaceutical

Zhang Qing, pupuhu Veyong, ngadamel pidato penting, nganalisa kaayaan industri ayeuna, negeskeun operasi operasi dina kuartal kahiji, sareng nunjukkeun yén tilu hal utama kedah dilakukeun saé dina kuartal kadua: 1, lulus ditampa GMP lancar. ;2, kaluar sadayana pikeun mastikeun pesenan lengkep (suntikan ivermectin, suntikan oxytetracycline) kalawan jaminan kualitas;3, difokuskeun konsumén konci na nyebarkeun susunan karya pamasaran domestik sakabéh sabudeureun hajatan ulang 20th.Pupuhu Zhang emphasized yén sakabéh departemén kedah nguatkeun kapercayaan, beroperasi dina ragam terpadu, buka jero kana garis hareup pikeun ngajawab masalah praktis, brainstorming gagasan, sarta nyandak sababaraha ukuran nyadiakeun jaminan kuat pikeun ngaronjatkeun pangsa pasar produk, nyieun kauntungan sarta ngaronjatkeun panghasilan. di lingkungan fiercely kalapa ayeuna, sarta nangkep kasempetan pasar pikeun ngahontal tugas target.


waktos pos: Apr-08-2022